måndag 15 juni 2009

12 dagar till Öland

Jo, det är sant! Så säger mitt räkneverk här nere i högerspalten. Det känns ju helt absurt att fundera på Ölandspackning mitt i höstrusket men det måste ändå ske. Eftersom jag är utsedd till familjens projektledare för veckan plockade jag i helgen i alla fall fram listorna och checkade av lite. Intressantast ska bli att se hur vi kommer få plats med allt i bilen. Även fast vi inte har lika stor vagn med oss nu så kommer det till både barnsäng och barnstol...

Undrar om man ska packa nån bikini i år eller om det ska vara sånt här väder? Just nu är det faktiskt fint väder på Öland så jag hoppas det bara blir bättre. Det vore väldigt tråkigt att behöva sitta inne och uggla med Tove i en pytteliten stuga hela veckan!

På listan som heter "Att göra innan Öland" står det att jag ska klippa håret och fixa naglarna. Tänka sig att det behövs nu igen, håret alltså. Naglarna fixar jag ju själv, men däremot fick jag hjälp att färga ögonfransarna innan Öland sist. Låter det ytligt? Det är det, men jag tycker jag blir så himla blek helt osminkad och då slipper man kladda med mascara dygnet runt och så håller det hela somamren. Får skicka ett sms och hoppas att fröken frisör har tid med mig innan dess.

Inga kommentarer: