fredag 5 juni 2009

Inte riktigt lika Cassa novas

Regn och rusk och sex plusgrader. Som gjort för en danskväll utomhus inte sant!? Vi gjorde ett inomhuspicknickstop i Traneberg innan vi drog iväg. Jag och Elin gånger två denna gång. :) Trevligt.

Vi installerade oss på en bänk innan dansen började och sen drog det igång. Det var kallt hela kvällen så det gällde att hålla sig på banan. Så länge man dansade var det inte svårt att hålla sig varm. Mycket bra folk även denna torsdag, de flesta hade åkt långt medan Stockholmarna svek. Men det gör ju inte mig nåt när det finns så mycket att välja på. :)

Casanovas, som jag brukar tycka är ganska trista, spelade faktiskt otroligt bra första halvlek. Mysiga foxlåtar och dessutom roliga bugg. Det blev en hel del tjejfox och favoritdanser och jag hade en jätterolig start på kvällen. I pausen värmde vi oss med fika och sen blev det lite mer tjejfox för att hålla värmen. De spelade ovanligt nog väldigt hög pausmusik så det var ganska många par på golvet även i pausen.

Andra halvlek lät Casanovas tyvärr som sig själva igen. En jätteduktig kille jag dansade med på Brunnsparken senast var där och jag sprang efter och pickade och drog lite i tröjan och till slut vände han sig om och sa lite missnöjt;
"Jaja, men jag var på jakt efter din kompis!"
Inte vad jag väntat mig direkt så jag sa förstås hurtigt "Jaha, men nu fick du nöja dig med mig!"
Fortfarande missnöjd; "Mhm, ja, det är ju inte ett nerköp i alla fall om jag minns rätt."
Eh...nähä vilken tur då, tänkte jag och hoppades att jag såg en liten glimt där nånstans i ögat. Skitbra dans var det i alla fall men jag hann inte uppfatta riktigt vad han tyckte eftersom han kastade sig över Elin så fort låtarna var slut. Kanske att jag inte kommer jaga jättehårt nästa gång ändå...

Efter en halvtimme in på andra var jag plötsligt nöjd. Det kändes som att klockan var tio i elva men hon var visst bara strax efter tio. Jag var nöjd och ville åka hem till min varma säng. Elin var inte alls nöjd däremot så det var bara att kämpa på. Jag blev stående sista halvtimmen eller nåt med massor av kläder, lager på lager. Kom i säng halv ett. Snark.

1 kommentar:

Puman sa...

Det var verkligen en supermysig uppvärmning innan dansen! Trots regn, kyla och ett tokhalt golv (kompensation för glid-bristen förra veckan tro?) lyckades jag knipa en hel del goa danser innan det var dags att packa ihop och lämna bygget. Har gärna picnic med er igen, vare sig det blir inomhus eller under bar himmel :-)
KRAM och tack för dansen och danserna ;-)