onsdag 24 juni 2009

Gullungen!

Igår kväll var Daniel ute på projekt; fixa-takbox-innan-Öland och jag och Tove var hemma själva. Innan jag lade henne klippte jag luggen så hon ockå ska får vara nyklippt och fin och så fick hon ha på sig en helt ny pyjamas med korta ärmar och ben eftersom det är så varmt.

Jag lade henne vanlig tid vid åtta och gick ner och tittade på Allsången medan hon skulle somna. Det var lugnt i 20 minuter men sen började hon plötsligt gråta. Jag orkade inte stå och försöka söva henne så hon fick följa med mig ner till soffan och titta på TV. Hon har aldrig hittills brytt sig så mycket om TVn men nu satt hon plötsligt alldeles lugnt och log, pillade på sina tår och tittade på Mums-mums Zelmerlöw som var i rutan (tror jag det att hon log!). Sedan var det ett medley tillägnat Owe Thörnqvist som var lite svängigt och då satt hon och skrattade och klappade händerna. Så himla söt!!

Efter en halvtimme började hon se trött ut och gick med på att sova utan större protester men det var så jättemysigt att få lite sällskap den där stunden av en alldeles lugn och glad unge! :)

Inga kommentarer: