onsdag 3 juni 2009

Nervärderad

Inte nedvärderad utan just nervärderad. På DM kan man skriva kommentarer om sina vänner och det tycker jag är ganska kul. Alla brukar vara snälla och ibland visste man inte hur omtyckt man var förrän man fick en kommentar. "Oj!" :)

Eller som nu när jag fick meddelande om att någon bytt kommentar på mig. Från en i stil med "Wooow, vilken foxtjej MUMS!...etc etc..." till typ "Bra dansare." Haha. Jag fattade aldrig riktigt vad jag gjort för att förtjäna den första kommentaren och jag fattar inget nu heller. Men det är nog inte meningen heller. ;)

2 kommentarer:

Thomas (tompis) sa...

Nä, att funderar för mycket på vad andra skriver kan göra vem som helst knäpp... Jag hade fått värsta (bästa) kommentaren, och sedan blev den lite mindre, och ännu mindre för att slutligen försvinna helt. Vi hade inte ens dansat med varandra under tiden detta skedde.

Hmm, "Bra dansare" är inte det en uppgradering? :) I min värld (kommentarer) har endast tre personer beskrivits med de orden. Och de är verkligen bra dansare! Möjligen är den känslosamma varianten roligare. :)

Varför inte tolka det precis som det skrevs: Att du är en bra dansare som jag gärna skulle vilja uppleva Wooow med! ;)

Frida sa...

Haha, ja, jag kan ju tolka det som en uppgradering.

Det är ännu lustigare när man får en ny kontakt och inte riktigt vet var man har varann. Då är det skönt om den andra skriver först så man inte själv drar på med värsta överdrivna "Whooohooo!!! Värsta supermysigaste foxkillen etc etc..." och han skriver tillbaka "Danstjej"

Gäller att ta det med en klackspark som sagt. ;)