måndag 8 juni 2009

FB är fortf mina initialer i första hand

Jag blev inte nån Facebookare. Jag blev mest irriterad på alla idioter som vill bli kompis på äldre dar. (Nej, jag kanske inte helt har bearbetat min skoltid...) Jag fattar inte poängen och går därför i princip aldrig in där nu. Det är en hel del dansare som sökt kontakt men ingen behöver känna sig personligen ratad, jag har aldrig haft för avsikt att samla "vänner" på hög där. Dansmaffian fyller den funktionen betydligt bättre tycker jag.

Nu var jag dock tvungen att logga in för två personer hade sökt kontakt och den ena visste jag vem det var trodde jag, en squaredancare jag aldrig känt. Men den andra...jag tycker mig känna igen henne lite vagt, men jag vet fasiken inte vem det är. Squaredancare det också är jag ganska säker på. Men med det namnet? Hm. Känns inte som vi skulle ha något speciellt utbyte av varandra i alla fall.

Inga kommentarer: