torsdag 25 juni 2009

Glittrande glad!!!

Idag är en fantastiskt bra dag!! Det är sista arbetsdagen innan semestern och på lunchen hade vi assistenter avslutningslunch för en tjej i gruppen som ska ha barn snart. Vi åt en helt underbart god trerätters på Bockholmen och avslutade med efterrätten och kaffet ute i solen med skvalpet från vattnet som ljudkuliss. Härligt!

Ikväll är det Hågelby och det är jättefint väder. Äntligen!!! Det blir mat i gräset och så, precis som det ska va!

Och på väg i taxin till lunchen idag fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig så glad att jag bara ville skrika rakt ut. Det var ungefär som att få ett jobb man verkligen ville ha. På sätt och vis är det det också och nu är jag förväntansfull, lite halvskraj och jättestolt över mig själv på samma gång. Ni kanske kan gissa vem det var???? Jag tänker hålla er på halster till allt är spikat och klart. ;)

1 kommentar:

Puman sa...

Men GRATTIS!!! Jag hoppas att allt går i lås, vad det nu är!
KRAAAM