måndag 1 juni 2009

Äntligen Scotts igen!

Lite kryssningtrötta drog Daniel och jag iväg till Yesterday efter ett extremkort middagsstopp hemma på altanen. De hade laddat med parkeringsvakter och allt men vädret var nog alltför fint för att det skulle bli fullt. Istället var det mindre folk än på en vanligt danskväll. Dessutom kunde jag knappt se någon kille som jag brukar dansa med. Som tur var droppade det in lite folk vartefter.

Började kvällen med en av mina två favorittjejfoxar. Jag hade dragit på mig mina nya minishorts igen eftersom det skulle vara varmt och denna gång hade jag bestämt mig för att vara barbent (trots bländningrisken). Hon hade också korta short och bara ben. Ja ni förstår ju att vi klibbade ihop. Inte svårt att följa då. ;) Hm...kan säga att det faktiskt var en helt ny upplevelse att sitta fast mellan en annan kvinnas lår. Hahaha. :-D

Mitt i en dans ser jag sedan att killen från i torsdags, han som inte synts på lääänge, knallade upp för trappan. Blev tvungen att kväva ett "IIIIiiiiiiiiiii!!!!" Sen blev det vild jakt och jag fick tag på honom så småningom. (Ryktet har visst redan gått! Skiiiit!) Det var lika grym dans som sist i alla fall och jag kan ha överöst honom med lovord mellan låtarna. Han dansar verkligen inte enkelt men lyckas föra mig runt golvet i perfekt balans och lyssnar och dansar till musiken som väldigt få andra gör. Dessutom ser han bra ut. Toppfavoriterna har all anledning att oroligt bevaka sina positioner!! ;)

I pausen satte vi oss ute på terassen och fikade. Sol och helt vindstilla. Jättemysigt. Man hade inte riktigt lust att gå in igen. Men det gjorde man ju. Även fast det så lite tunnt ut till en början blev det en riktigt bra kväll med massor av bra dans! Jag dansade inte hela tiden och var ganska nöjd med det. Passade på att verkligen titta och lyssna emallanåt. Scotts lät ovanligt bra soundmässigt även fast det lagt sig till med liiite mycket dansbandslåtar a la DBK bitvis. Men mina godingar fanns kvar som tur var. Lady in red, Died in your arms, Heart-låtarna. Mmmmm...

Inga kommentarer: