onsdag 3 juni 2009

Gräsänka igen

Idag åker Daniel och Tove till Umeå igen och stannar en vecka. Jag ska dock göra dem sällskap över helgen. Daniel ska dansa till Shake på Baggböle ikväll. Inte ett dugg avundsjuk, jag har ju Casanovas att se fram emot. Haha.

Kanske, kanske blir det även dans för mig när jag åker upp. Zlips spelar på underbara Gräsmyr, men det beror på vädret och vad som händer för övrigt den kvällen. Egentligen är vi ju där för att fira Daniels pappa som fyller jämt. Sen var det evigheter sen jag träffade Nina! *SAKNAR*

Ikväll var tanken att jag skulle hem, pyssla, fixa och packa eftersom jag ska flyga direkt efter jobbet på fredag. Istället har Elin kommit på att vi ska på Norra brunn eftersom favvoståupparen Johan Glans, tydligen är där. Det var evigheter sen vi var där nu så, tja, varför inte nu när jag faktiskt har möjlighet!?

Känns som att jag kommer vara trött ett par morgnar framöver...

Inga kommentarer: