tisdag 23 juni 2009

Fullt upp

Tre arbetsdagar kvar till semestern. Tre dagar kvar till Öland. EN ledig kväll hemma kvar att packa på, nämligen ikväll, plus fredagen som är ledig, tack och lov. Att både onsdag och torsdag kväll är upptagna är ju såklart självvalt men jag tycker jag har rätt att va lite stressad ändå! Det mesta är - nog - under kontroll, ändå känns det inte riktigt så. Bara en lång lång lista på det som ska göras. Igår styrdes kattvakteriet och husvaktandet upp med grannarna i alla fall så det känns skönt. Daniel jobbar på packningsproblemet och det går i lås om vi har tur, annars blir det trångt. Ikväll ska jag packa Toves kläder samt packa klart mina egna.

I söndags kväll kom Elin över och vi gjorde lite matplanering. Vi har nu delat upp matfixandet så var och en får två helt matlediga dagar under veckan. Det innebär att man inte behöver bry sig och matlagningen utan kan sätta sig till dukat bord både lunch och middag den dagen. Medan de andra två grejar i köket kan man ta med sig Tove på en mingelrunda eller bara sola. Jag ser redan fram emot mina lediga dagar!! :-)

Om mobilt 3-abonnemang har täckning på Lundegård så har vi i år för första gången Internet i stugan och jag kan blogga online på mina danslediga kvällar istället för att publicera när jag kommer hem. Vi får väl se!

Idag står veckans lunchdejt och en halvtimmes massage i jobbkalendern. Phu, hur ska jag orka med?? :-P

2 kommentarer:

Puman sa...

Vad härligt att det bara är I-landsproblem på din horisont, jag åtnjuter själv samma lyx för tillfället! Bilen verkar äntligen vilja fungera, intervjuerna lägger sig som ett pärlband i kalendern, och hallen är snart färdigrenoverad. Enda smolket i bägaren är att jag inte hinner se er innan ni pyser söderut, men sånt är livet ibland, och jag hoppas på kompensation lite senare i sommar :-)

Så trevlig semester på er! Jag hoppas att Ölandsresan blir precis så skön, rolig och avkopplande som ni önskar er!

KRAM

Frida sa...

Ja, ibland får man tacklas med de tunga I-landsproblemen och det är ju helt klart lyxigt!

Jag har följt intervjuinläggen med spänning (men inte hunnit kommentera) och jag håller tummarna för att du får jobbet du helst vill ha!!

Ja, det är ju synd att danskrocken gör att vi inte ses på ett par veckor men det tar vi igen med råge när vi kommer hem!! Lycka till med allt tills dess!

PS: Jag kommer sakna dig på vårt specialmingel som vi har i år.

KRAAAAAAM