onsdag 3 juni 2009

Krönikörandet

Gårdagens samtal och ett annat samtal under dagen gav ny luft under vingarna för en krönika jag skrev i februari men som jag har varit osäker på om jag kan publicera. Den handlar om Ölandsveckan och jag har varit fundersam om jag verkligen vill vara DMs moraltant. Men nu vet jag att det faktiskt finns allvarliga skäl att våga sticka ut näsan ännu en gång.

Det här med krönikorna är lite klurigt. När bossarna frågade mig så sa jag direkt "Shiit, då kommer jag aldrig mer bli uppbjuden!" Hittills har jag inte märkt någon direkt skillnad på den fronten. Däremot måste jag tänka på nu mer än förut att hålla ryggen fri som "offentlig person" i danssammanhanget. Något jag delar med övriga offentligheter som till exempel tränare och kursledare som bör föregå med gott exempel.

Mälarsalenkrönikan blev som tur var väl mottagen och jag har börjat få en del positiv respons ute bland folk. Senast på Yesterday kom det fram en tjej och tackade mig för mina texter. Hon ville säga det direkt till mig istället för att skriva en kommentar. Trevligt. Krönikörandet har också inneburit oväntade möjligheter och kontakter för mig vilket gläder mig väldigt. Det gäller bara att ta till vara det.

3 kommentarer:

Puman sa...

Jag tycker att det är jättekul att du höjer nivån på DM. Det är välbehövligt, och efterlängtat av många. Förhoppningsvis blir det även ringar på vattnet, så att DM åter kan bjuda på underhållande surfning.

Tack för att du vågar skriva som du gör, det behövs som sagt!
KRAM

Frida sa...

Tack igen! :) Jag kan känna lite att "vem fan tror jag att jag är!?" men så länge jag fortfarande får ha kul på dans och inte råkar illa ut så borde det vara lugnt.

Jag pubilcerar ju heller inget som inte flera andra har läst igenom innan.

Puman sa...

Här kommer några kloka ord: Man ska inte tro att man är någon, man ska VETA att man är någon. Min religionslärare i gymnasiet (f.ö. en helt underbar människa) försökte pränta in anti-jantelagen i oss. Tror att hon faktiskt lyckades rätt bra.

Så länge man kan stå för det man säger och motivera varför man tycker som man gör, så tycker inte jag att man ska vara rädd för att sticka ut hakan.

Tycker att du har koll på läget, fortsätt så!
KRAM