torsdag 3 januari 2008

Vocal six

Fick för mig att kika på YouTube efter mina a capella-favoriter Viba Femba, (som jobbar på en ny CD nu som jag bara längtar att få sätta tänderna i!!) men inte ett endaste klipp tyvärr. Däremot hittade jag ett klipp med en annan favoritgrupp, nämligen Vocal six, ett hopklipp från nån konsert in Las Vegas. Mycket nöje! Vocal six kommer från Skåne och har så vitt jag vet nästan bara konserter i södra Sverige tyvärr. Men om ni får möjlighet så gå och se! Enormt duktiga och roliga. Som Viba Femba men ändå inte...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vocal Six ger konserter över hela landet och även utomlands. Missa inte deras 20 årsjubileum som firas med stor turné i höst. Vill man veta var de sjunger så finns konsertprogram på: http://www.myspace.com/vocalsix eller www.vocalsix.com

/Robban