onsdag 30 januari 2008

Kanske lite dans igen?

Jag är fortfarande småförkyld. Helt värdelöst. Ont i halsen och snuvig. Man kan undra när det ska gå över. Har ändå hållit mig lugn nu några dar men inte hjälper det. Så då kan jag lika gärna dansa eller hur!?

Ikväll spelar Nova på Nackswingets socialdans. Jag har aldrig varit där och jag har aldrig hört Nova så jag tänkte det kunde va läge. Nån gång ska ju va den första. Så jag siktar på det i alla fall.

Annars är nästa dans på fredag. Jag vet, det är ju Öviksmaran hela helgen, men dit ska inte jag. Nån måtta får det vara. Så jag får snällt åka till Mälarsalen och hoppas på att fler gör likadant. Expanders spelar, inga jättefavoriter, de spelar lite mysko foxlåtar emellanåt, men det finns ju chans till lite plats på golvet i alla fall.

Inga kommentarer: