lördag 5 januari 2008

Dansat och sovit

Ja, det är vad jag gjort sen sist. Sov till nästan halv tolv idag! Inte så vanligt, men sköööönt! Tror ändå inte vi kom hem senare än vanligt igår. Kvällen på Mälarsalen blev helt ok. Titanix kan bli riktigt bra med tiden. Bara de får ordning på repertoaren första 2 timmarna. Sen både lät det bra och var bra låtar. Dansade mindre än jag borde gjort tyvärr. När jag väl går och vilar är det lätt jag fastnar om ingen kommer och letar reda på mig. Mötte min överman på bokningsfronten i går också. Bokad rätt genom rutan med inte helt osynliga tecken och pekningar. Haha. Sånt uppskattas.

Kände mig väl inte helt obesvärad av magen i buggarna i början och det gjorde nog att jag blev lite sittande. Nåt som inte är bra är twistar, då far magen från sida till sida och det drar som lite oskönt. Men det mesta sitter i huvudet som vanligt. Dansade en snabb bugg med en kompis på slutet och det var bara så kul. Han sa efteråt att han glömt bort emellanåt vem han dansade med och bara kört på som vanligt och det gick ju hur bra som helst. Under den dansen kände jag mig inte det minsta gravid. Så det är ju så, känner jag mig trygg, slappnar jag av och då är det inga problem. Sen är det stor skillnad på vilken buggstil killen har. Ju mer fri man är desto mer kan man anpassa själv.

Fick också en trevlig kommentar efter första takten i en fox: "Mm, det är så härligt att hålla om dig..." Visst syftade han säkert på min runda mage och så, men alldeles varm och glad blev jag. En fox kan ju knappast börja bättre. =)

Inga kommentarer: