måndag 28 januari 2008

Grym dans i Skultuna

Igår var jag förkyld när jag vaknade igen. Inte bra, rosslig i halsen. Var tveksam till om jag borde dansa. Men så tänkte jag att det är ju inte så himla sent och jag kan ju försöka hålla mig till fox så jag inte anstränger mig för mycket. Så till slut kom jag iväg. Himla tur det!!

Det var inte lika knökfullt som det brukar vara av nån anledning. Men det var jättebra folk på plats. Och jag började kvällen med att bjuda upp en kille som jag borde dansat med för länge sen. Vissa ser man jämt men dansar aldrig med liksom. Första halvan av kvällen spelade Zlips lugn-snabb så då tog jag bara en snabb låt med några och avböjde de riktigt snabba helt ett par gånger. Satt på scenen på andra sidan då och spanade efter snabbfoxare. Längesen jag tog mig tid att hitta nya bra foxkillar faktiskt. Har varit så nöjd ändå. Men jag såg några som jag gärna skulle dansa med. Och efter paus så lyckades jag iaf hitta en av dom och de snabba låtarna var såna softa bugglåtar, så det blev i praktiken fyra mysiga låtar på rad. Riktigt kul och bra. Dessutom sa killen att han minsann sett mig där förut men aldrig fått chansen. Sånt är ju kul! =) Dansade nästan hela tiden efter paus men ingen bugg alls faktiskt.

Vi hade inget bord så när det blev paus så visste jag inte vart jag skulle ta vägen riktigt tills Elin plötsligt vinkade och hade fixat både bord, stolar och fika till oss. Vilken klippa. Sen var det lite killar som också ville göra sällskap men stolarna va slut så jag fick sitta i ett mjukt knä istället. Inte fy skam.

Magen var stenhård hela kvällen kändes det som men konstigt nog gick det bra ändå. Bara killarna dansar som vanligt så går det smidigt. Nån sa också att det är konstigt att det inte märks mer under dansen, och det är ju skönt att höra.

Dansade de bästa danserna för kvällen med en favorit. Han var så himla söt när han sa att "det här kommer jag alltid minnas, att få dansa sån bra fox med dig och en nästan helt färdig bebis!" och ojoj, längesen vi skapade sån foxmagi! Ibland önskar man att tiden kunde stanna bara för en liten stund...
Jag och Mickebus - Fotot snattat från Dansmaffian

Inga kommentarer: