tisdag 8 januari 2008

Dansdrogen

På fredag är det dans till Zlips på Yesterday igen. Sist det var det hade jag ingen bra kväll, åkte innan det var slut, vilket är mycket ovanligt! Det var så enormt trångt och stökigt och svårt att få dansa om man inte jagade som en dåre. Så jag hoppas på bättre dans denna gång, det kan ju bli den sista fredagsdansen på ett tag. Måste nog tänka så även fast jag förstås hoppas på mer. (Men jag vill ju inte verka patetisk heller och studsa runt som en sprickfärdig ballong..)

Det visade sig att festen vi är bjudna på nästa vecka är på fredagen, då blir det i och för sig dans till Jannez, och sen återstår att se om jag orkar med Yesterday veckan efter. Då är det dessutom tävling dagen efter så många kanske skippar dansen på grund av det och jag kanske också måste upp tidigt beroende på hur jag ska åka dit.

Till sist ett mycket träffande citat, angående fox, som jag hittade på Dansmaffian, fast det kommer ursprungligen från SvD:
"Det händer att jag låter mig berusas av dansen när både jag och min partner upplever denna magiska stund som – utan att hyckla – ett långt och härligt förspel, ett tillstånd som man vill förlänga, gärna konservera. Fast man låtsas inte om det. Det sätter guldkant på kvällen."Det är sån fox man blir beroende av och man vill alltid ha meeeer. Och det är sån fox som gjort många känslomässigt förvirrade och ligger till grund för begreppet "danskär". Tror jag. :)

Inga kommentarer: