onsdag 16 januari 2008

Motionsdans

Igår var vi iväg på årets första motionsdans. Det var riktigt kul och mycket folk var där. Det tränades inför tävlingen nästa helg bland annat. Inte jag då men kompisarna. Var lite behjälplig med filmning dock.

Fick paket på posten igår med en slags gördel som jag hade beställt som jag testade på dansen. Den är som en tub och sitter runt magen för att avlasta ryggen. Var lite skeptiskt när jag öppnade paketet för den var så liiiiten. Tänkte att jag aldrig skulle komma i den. Men det gick och det hjälper säkert på något sätt i alla fall. Den är i microfiber och satt utan att störa. Så jag ska nog köra med den nu när jag rör på mig.

Det gick bra att dansa i går, det var ganska mycket snabb musik uppblandat med några gosiga foxar. Mitt mål med träningen var att få lite ordning på min vänsterarm som jag tycker har börjat flaxa okontrollerat i buggen istället för att göra snygga genomtänkta armrörelser. Eller så fastnar den på höften. Men jag kan ju om jag vill, det var tydligt. Likaså höftrörelserna som ofta inte existerar. Men jag ska nog inte bry mig om höfterna just nu. De rörelserna är de som sliter mest i träningen tycker jag.

Det enda som är trist är att revbenen känns ganska mycket nu. Förmodligen ligger nåt och trycker mot dom. Och idag har jag lite småont ungefär i äggstockshöjd. Men det är svårt att veta om det beror på träningen igår eller nåt annat.

Inga kommentarer: