lördag 26 januari 2008

En glad överraskning

Gårdagens dans på Yesterday till Wahlströms var riktigt bra. Det började lite sämre med att jag blev sittande två första danserna, sen blev jag uppbjuden av en kille som jag tycker är jättesvår att dansa med för han gör ingenting i buggen. Så man får bara stå och sprattla för sig själv. Och det är ganska påfrestande i längden. Men sen tog jag tag i det hela och jagade runt lite och fick mig många trevliga danser.

Saknade några favoriter förstås men när jag var sittandes igen dök min andra (riktigt sällsynta) toppfavorit upp! Så glad man kan bli. Det blev riktigt ösig dans och jag fick även sista, mysigt. (Även fast jag tycker den riktiga foxmagin har försvunnit lite...försökte ändå med några knep..hm)

Fick några trevliga kommentarer i går också. En kille som bjöd upp mig undrade om jag inte skulle tävla i morgon. Men jag är ju höggravid tyckte jag, jag kan inte hålla på och dansa... ;). Och då såg han ju magen ja, fast då hade vi redan hunnit kramats och gått upp på golvet... Och så fick jag höra nåt annat som gjorde mig glad, men det ska jag nog inte skriva här, lite egovarning på det...men jag sträcker på foxryggen i alla fall.

Summa summarum en riktigt trevlig kväll med massa bra dans. Wahlströms bästa foxlåtar för kvällen var "För kärlekens skull" (ojojoj, den med rätt kille...mums!). Idag känns halsen lite igen tyvärr, men det kostar att ligga på topp.

Inga kommentarer: