torsdag 3 januari 2008

Beslut taget om jobbet

Så, mina grubblerier, se inlägg nedan, har nu lett fram till ett beslut. Jag ska avsluta jobbet här som att jag avslutar det för gott. Så jag tänker se det som att jag lämnar över till min efterträdare snarare än min vikarie. Så jag har skrivit en lista nu på det som måste fixas för att det ska kännas så. Om jag inte har något kvar som binder mig här så är det nog lättare att ta ett neutralt beslut sen när det är dags att börja jobba igen.

Jag är ju egentligen anställd av ett bemanningsföretag och det känns ganska bra just nu. De vet om min situation här och kan hjälpa mig att hitta nåt som passar bättre när det är dags. Jag har en väldigt bra relation med min chef där. Grejen är att jag varit uthyrd hit "på livstid" liksom. Anställdes av bemanningsföretaget för att jobba här och alla är sååå nöjda med mig...utom jag då.

Sen är nästa fråga hur länge till jag ska jobba, och när det kommer nån ny som ska få lära sig mitt jobb? Måste ta upp det med båda mina chefer när de är tillbaka från ledigheterna.

Inga kommentarer: