torsdag 31 januari 2008

Nova hos Nackswinget

Igår var vi iväg till Nackswinget som hade livespelning på årets första socialkväll. Nova stod för musiken. Jag hade aldrig varit där förut och det var lite större än vad jag trodde och jag hade blivit förvarnad om att det var varmt där så jag hade satsat på linne och det var nog tur.

Tyvärr var det inte många rätt för mig denna kväll. Golvet blev snabbt ganska strävt av fukten. Nova spelade nog helt ok men det lät inte bra. Bara trummor. Sång och övriga instrument hördes dåligt så det blev väldigt slamrigt och den känsla som eventuellt fanns i låtarna kom inte fram. De spelade nästan bara bugg, och bara snabba bugg. Och ingen riktigt ordning typ 4 snabba, 2 lugna, utan det kunda va 6 snabba och sen plötsligt så kom det lugna utan förvarning. Så för mig blev det inte så mycket dans tyvärr. Som icke medlemmar betalade vi dessutom 80kr i inträde för två timmars dans inklusive PAUS! Jo, faktiskt. Knappast prisvärt.

Tur att det är dans i morgon igen. Riktig dans med ett riktigt (nåja) band. Jag kanske inte är nåt Expandersfan mest på grund av repertoaren, men det brukar åtminstone låta bra. Ska bara få den här torsdagen att gå fort nu. Är lite sugen på att åka hem och sova. Jääääsp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nova är väl oxå ett riktigt band?

Frida sa...

Mm...återstår att se om de kan producera bra dansmusik bara.. ;)