lördag 12 januari 2008

En riktigt härlig kväll

Kvällen igår började med lite middagsbesök och vi intog fajitas i uterummet. Mysigt. Sen bar det av till Yesterday och dans till Zlips. Innan det började dök alla våra dansvänner upp och det blev ett riktigt trevligt mingel. Skojskoj. Härligt att man fått lära känna alla dessa trevliga och positiva människor. Kände redan då att det skulle bli en riktigt bra kväll.

I början var det verkligen jättetrångt men det gick ganska bra att dansa ändå, det märktes att det var bra dansare på plats. De flesta hade bra koll på sin omgivning och jag behövde inte va så rädd för hugg och slag. Några skratt blev det istället när vi försökte ta oss förbi folk som tog upp en hel fil. Och sen kan man smita runt vid kafeterian för att passera flaxare ;). Jag hade riktigt tur i början, hann med några av dem som bara inte fick missas på rad där. Och, nej, det är inte bara slump att ni råkar springa i min väg ;). Buggen blev lidande av trängseln men några riktigt mysiga foxar blev det.

Plötsligt var det paus med massa trevligt prat och sen var det dags igen efter en uppvisning i Balboa. Hade ju tänkt boka nån till dansen efter paus men uppvisningen förstörde mina planer kan man säga. Och sen var de tre killar jag bjöd upp bokade och jag fick sitta. Och när de spelar foxarna börjar de med "Hungry eyes" och då blev jag nästan sur. Som tur var var det en kille som bjöd upp mig trots att jag nog både såg sur och skeptisk ut och han dansade riktigt bra och gnuss också så där fick jag. Försökte reparera skadan genom att tacka för riktigt trevlig dans i alla fall.

Och sedan rullade kvällen på i en rasande fart. Jag dansade inte varje dans men betydligt mer än jag gjort senaste gångerna. Bara bra dans och riktigt roliga bugg med toppfavoriten på slutet. Äntligen lite plats så man kunde släppa loss lite och jag kunde dansa helt obehindrat trots sju månaders bebis i magen. Nästan märkligt. Måtte bli en taktsäker unge i alla fall. Lite synd trots allt att det blev fyra bugg för jag va riktigt sugen på mer fox, mm riktigt trevligt hade det varit...men det blir som det blir när vi alltid lyckas dansa näst sista ;).

Såg och träffade massa folk som jag gärna skulle velat dansa med, men det blir till att ta igen det när magen är borta, då blir det vild jakt. Och det ska faktiskt bli riktigt skönt att kunna dansa fox riktigt nära igen med bra benkontakt (utan att killarna behöver dansa med krökt rygg när jag trycker in magen i dom..). Känns som jag inte följer riktigt så som jag skulle vilja nu längre.

Måste skriva nåt om Zlips också. (Även fast jag märker att det börjar bli långt det här...) Jag tycker att de spelade bättre än på länge och de levererar för det mesta riktigt bra foxlåtar. Jag har fortfarande svårt för en del av deras snabbare, lite rockiga låtar, som jag tycker låter lika allihop, fast de körde några av dem direkt i början så då var man av med dom. Spelar mindre roll när det ändå är så trångt.

Sammanfattningsvis en riktigt bra kväll som gav mersmak helt klart! Kände mig inte alls trött utan var snarare uppe i varv och riktigt glad i går när vi åkte hem. Känner mig inte mer sliten än vanligt i kroppen idag heller. Så just nu känns det inte otänkbart att det blir nån mer dans. Men det får tiden utvisa. Är två veckor till nästa gång och det känns som det händer mycket för varje vecka nu.
Jag och Cenny Foto: Matts Nylander - Zlips

Inga kommentarer: