tisdag 22 januari 2008

Positivt på jobbfronten

Igår hade jag möte med min chef X på bemanningsföretaget. Vi skulle prata lite om framtiden och så och hon undrade hur det känns nu med allt och efter det som hände i våras och så. Jag visste inte riktigt hur öppen jag kunde va med mina planer som jag skrivit om här tidigare. Hon märkte väl att jag svävade liet med svaret så då frågade hon ungefär "Vad är det för slags jobb som du vill ha så jag vet vad jag ska börja leta efter åt dig tills det är dags att börja jobba igen nästa vår".

Ojoj, så bra det kändes. Vi är helt inne på samma linje, hon vet att jag inte får utlopp för min kapacitet här och det vet även min chef Y här som hade uttryckt det särskilt att hon "är frustrerad över att de inte kan ta tillvara på min kompetens på ett bra sätt här". X sade också att "vi vet ju båda två att om du inte var gravid skulle du redan sökt dig till ett annat jobb". Och det är ju alldeles sant. Så i allra bästa fall kan jag gå tillbaka till ett alldeles färskt och lämpligt jobb efter ledigheten.

Inga kommentarer: