fredag 4 januari 2008

Vild Filur och snart dans

Igår började tydligen en ny period för Filuren. Den verkar gå ut på att försöka ta sig ut. Ja, inte sådär på riktigt än, (phu!) utan mer upp genom naveln eller sidan på magen. Helt vild i går när jag satt på jobbet och sen när det var sovdags låg jag och tittade på magen som guppade antingen upp och ner eller åt sidan. Och så har det fortsatt idag. För övrigt så blir magen ganska ofta stenhård nu. Inte obehagligt direkt, men man får akuta kissnödighetssymptom och så känner man sig lite otymplig. Har för första gången tänkt tanken nu att "det ska bli skönt att få bli smal igen...".

Ikväll är det dans. Titanix spelar på Mälarsalen. Ska bli riktigt roligt. Vet att några kändisar ska dit i alla fall så det finns chans till bra dans oavsett hur det låter från scenen. Sist jag dansade till Titanix hade jag riktigt kul trots att det var blandad kvalitet på musiken. Räknade ut efteråt att jag dansat totalt 10 danser (á två låtar) med två av favoriterna. Inte konstigt jag var nöjd. =D Hann ändå dansa med en hel del andra konstigt nog.

Inga kommentarer: