fredag 25 januari 2008

En väntande danshelg

Nu är det fredagkväll och det betyder DANS! Ikväll är det Wahlströms på Yesterday vilket brukar va bra. Tyvärr, just för kvällens del, så är det tävling i morgon och en del stannar hemma och laddar för det. Likadant sist det var Wahlströms på Yesterday konstigt nog. Måste va ett sammanträffande. Men det kommer alltid mycket folk så jag får nog skojigt. Och några säkra kort dyker väl upp. Dansar gärna bara med killar med stenkoll just nu ju.

Sen i morgon är det tävling ja, och dit ska jag åka och kolla på buggen hade jag tänkt. Har fixat skjuts härifrån Vallentuna smidigt nog. Blev liksom billös i helgen eftersom sambon drar iväg till Romme. Finns massor med folk att heja på i morgon, känns som halva Stockholm är där och ska tävla. Ska ägna förmiddagen åt Let's Dance tror jag. Känns lagom efter en danskväll.

Och sen på söndag spelar Zlips i Skultuna och det verkar också lite roligt. Har skickat iväg en liten blänkare om skjuts från Vallentuna på MSN och kanske har jag fått napp. Vi får se. Annars får jag fråga runt lite mer. Sen beror det förstås på hur det känns ikväll också. Men nu räknar jag stenhårt med att det känns bra. Gick ju strålande i fredags ju.

Inga kommentarer: