torsdag 17 januari 2008

Nädå, ja' ä inte bitter...

Den här dagen började med att jag blev riktigt besviken och frustrerad och det gjorde att hela dagen blev förstörd. Jag har haft sånt himla oflyt på det här jobbet. Slitits mellan hopp och besvikelse flera gånger och i våras var liksom droppen. Jag blev så himla ledsen då och kände mig riktigt illa behandlad. Och det spelar ingen roll att "alla" precis som jag tycker det är skit och orättvist och "förstår hur det känns".

Det är en enda person som bestämmer och den personen har inte ens tagit sig tid att se mig i ögonen personligen. Det gör det ännu värre. Det är riktigt jobbigt att både trivas bra och vantrivas samtidigt. Och nu lagom till att jag ska sluta får jag veta att min ersättare fömodligen kommer att få chansen till det som jag såg fram emot då.

Morgonens besked gjorde att jag har varit irriterad på allt och alla hela dagen. Var bjuden på en fjäsklunch av en leverantör men kände inte alls för att sitta och vara trevlig. Supergod mat bjöds det på i alla fall. Tur det. Tur också att det är fredag i morgon. Ännu en vecka till ända.

Inga kommentarer: