torsdag 10 januari 2008

Bävar inför fredag

Jag hade hoppats på en riktigt bra danskväll på fredag eftersom det kan va den sista på ett tag. (Se föregående inlägg.) Men redan nu bävar jag. Det ska komma folk från när och fjärran verkar det som och det blir förmodligen lika toktrångt som förra gången. Och toktrångt betyder tji bugg för mig (utom med några få utvalda..) och tji bugg betyder att jag förmodligen kommer sitta 75% av kvällen. Buuu! Skulle behöva en bra plan för hur jag ska lyckas få dansa de långsamma mysiga låtarna när alla dansar bugg-fox. Några tips?

1 kommentar:

Anonym sa...

Finns en hel del snälla danskillar som dansar fox i buggen, tyvärr är dom inte lätt att få tag i. Men hjälper dig gärna på Fredag att hitta några av dem. För fox ska det vara hela kvällen för min del, om jag nu lyckas hålla mig till det.
/Kram Jenny