måndag 7 januari 2008

Massage är lyx

Jag har förmånen att få massage varannan måndag på mitt jobb, alldeles gratis. Och det är verkligen lyxigt, perfekt efter en slitig danshelg eller så. Och får man massage kontinuerligt så är det ju bara så skönt! Dessutom är massören också dansare, så det blir alltid lite dansprat om senaste utekvällarna och killarna. Trevligt.

Nu kan jag ju av förklarliga skäl inte ligga på mage längre och få massage. Men jag får sitta på en ergonomisk stol utan rygg och luta mig så jag har armarna på massagebänken där hon pallar upp med kuddar och handdukar. Mysigt. Och så ligger man där och drömmer sig bort. Det som är en fördel med att sitta är att man inte blir lika borta som när man ligger ner. Då kan jag nästan bli illamående när jag ska resa mig, förmodligen pga av mitt låga blodtryck. Och sen är man helt mosig när man kliver ut genom dörren och det tar ett tag innan man vaknar till igen. Det är alltid lätt att se vem som fick massage senast. ;)

Inga kommentarer: