söndag 27 januari 2008

Smébuggen

Igår var jag i min släktstad Eskilstuna och tittade på Smébuggen. Många som jag känner tävlade och särskilt två par i BVD skulle hejas fram. Elin & Macke och Dompan & Jenny. Hittade dem i vimlet ganska snabbt för att önska lycka till. Fick hand om Elins sprillans nya kamera och hon tyckte jag skulle lista ut hur man filmade med den och så kunde jag filma. Sagt och gjort. Inge svårt att filma, nackdelen är dock att när man filmar har man ingen aning om hur det egentligen går där på dansgolvet. Men det var ju kul att kolla på filmerna när vi kom hem sen.

För det gick bra, riktigt bra! En tredjeplats för Dompan & Jenny och en fjärdeplats för Elin & Macke med varsitt poäng. Hurra för Er!!! Det var två nervösa par som stod och väntade på att vinnarna skulle presenteras kan jag säga. Det var riktigt kul att va på plats och bevittna det hela. Skulle va kul att åka på nästa tävling också, eftersom den är i närheten, Västerås. Men den råkar va 8 mars. Och det är ju ett litet speciellt datum kan man säga. Men ingenting är omöjligt. Det har jag ju lärt mig.

Elin följde med hit i går efter tävlingen. Trevligt med lite sällskap efter en sån dag tyckte nog båda. Och ikväll är det Zlips på Skultuna. Jag vaknade rosslig i halsen igen. Känns sådär. Men det vore skojigt att dansa. Får känna efter under dagen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Taaaack för superkanon support uppe på läktaren! Det var en rolig dag :)