onsdag 28 oktober 2009

Tjejkväll på FACE

Igår efter jobbet susade jag in till staaan för att träffa Elin. Vi skulle ses i Sturegallerian för Make-uprådgivning på FACE som vi fått i present. Jag slutade tidigare än Elin och skulle ha en dryg timma på mig innan hon kom och tänkte att jag går väl runt och kikar lite och sen tar jag en fika.

Jag kan säga att jag kände mig som ett riktigt ufo i Sturegallerian. Där finns bara dyra märken och rika människor. Även fast jag var hyfsat "rätt" klädd var jag rädd att när som helst bli avslöjad som lantis. Priserna avskräckte mitt eventuella shoppingsug och det blev till att hitta ett fik. Jag var rädd att jag inte skulle kunna få en latte under hundringen, men det fanns faktiskt ett bra fik där jag slog mig ner med varma scones och min bok. Sedan läste jag en timme till Elin kom.

Make-uprådgivningen var riktigt kul. Det intressantaste var att tjejen som sminkade oss valde de färger till mig som jag själv använder. Så nånstans har jag lite koll. Lite bra tips och lite nya idéer följde med hem. Det ingick produkter för 300kr och det gällde att välja med omsorg eftersom allt var dyyyyyrt. Vad är värt att satsa på och vad kan man lika bra ha billigare märken till?

Det blev en svart ögonbrynsskugga med pensel för mig som hon använde för att lägga kajal. Jag tänkte att kajal är sånt som rinner iväg och då kan det vara bra med kvalitet, plus att kajal är tidlöst om skuggan nu räcker i en tio år... Och vad gäller verktyg är kvalitet alltid vettigt.

Efter sminkningen gick vi till Jensens och åt god mat tills magen var alltför full. Det var så himla länge sen vi sågs på tumanhand så det var skönt att få lite kvalitetstid och hinna prata av sig. En riktigt trevlig kväll! :-)

1 kommentar:

Elin sa...

Ja det blev verkligen jättetrevligt! Men om du kände dig bortkommen på Sturegallerian, vad gjorde inte jag som kom direkt från jobbet i storkängorna och luvtröjan! ;) Hade dock velat känt mig lite friskare än jag gjorde, hade visst 38,5 i temp när jag kom hem. Inte undra på att jag frös vid middagen. Men fram för mer kvalitetstid för oss! :) Kram!