torsdag 15 oktober 2009

Lunchterapi

Det blev en lunchdejt denna vecka med nöd och näppe. Det var bra för det var ju så länge sen nu eftersom jag blev sjuk sist.

När jag åkte därifrån idag så kändes det nästan som att jag gått i terapi, på ett positivt sätt. Det är mycket tankar som snurrar just nu om olika saker som jag skrev om igår och dagens lunchsamtal kom att handla uteslutande om jobb och ekonomi. Mycket konstruktivt, förvånansvärt för att vara vi. Det känns med ens lite lättare när man fått upp tankarna i ljuset. Då blir de inte lika farliga.

Det är nästan skrämmande att upptäcka hur lika vi är på många sätt. Det trodde jag nog inte alls innan vi började umgås om jag nu trodde nåt överhuvudtaget. Men jag har aldrig förut träffat några som har exakt samma upplägg, tankar och prioriteringar runt detta som vi. Men ta-daaaa!

Våra luncher är helt klart den största vinsten med att jag fick ett uppdrag just här! :-)

Inga kommentarer: