måndag 12 oktober 2009

Helg med Nina och Emma

Helgen är redan slut. Fort gick det. Nina och Emma kom mitt i Idol ungefär och vi satt och tittade på det ett tag, pratandes och fikandes tills Settlersnerven tog överhanden och vi tog ett parti innan det var sovdags. Tove sov så gott i sitt rum och hade ingen aning om besöket.

Nina och Emma smög sedan försiktigt ner i sina sängar i Toves rum så när Tove vaknade på lördagsmorgonen såg hon väldigt fundersam ut över sällskapet som dykt upp. Sen blev hon glad och hon fick en morgonstund med fastrarna innan föräldrarna orkade upp. Jag kände mig ändå ganska pigg trots förkylningen.

Vi flickor promenerade i solen på förmiddagen medan Daniel hjälpte till med områdesstädningen och sedan gick vi alla och åt lunch på Café Biscotti. Sedan sov Tove ett par timmar och vi spelade ett par partier och fikade gott till. Sedan blev det så småningom middag: Ruccola-, soltorkad tomat- och vitlökspaj. Namnam! Och sedan fotboll. Suck! Det gick ju sådär kan man säga. Ingen VM för oss verkar det som.

På söndagen hade Daniel plötsligt blivit inkallad som hjälpdansare på en BW-kurs och vi tjejer fick rå om oss själva. Jag vaknade sämre igen :(, orkade knappt ta mig ur sängen, men vi åkte till närmaste shoppingcenter och letade kläder och åt lunch. Tove gillar inte att shoppa men om hon får springa omkring själv går det bra. Då är det bra att man är tre... Hon försvinner väldigt snabbt mellan klädställningarna och pilar blixtsnabbt in bakom kassan och ut igen på andra sidan.

När vi kom hem hann vi med tre partier Settlers, varav Emma vann alla, medan Tove sov och vi hann också smaska i oss våra medköpta och delikata white lady-bakelser. Pappa Daniel kom sen hem och fick ställa sig vid spisen och laga mat. Palt stod på menyn och även morfar kom till middagen. Sedan var det bara några timmar kvar innan det var dags att skjutsa mot Arlanda igen.

Lite bilder från helgen kommer här:
Tove hjälper Emma att duka fram frukosten
Tove och Nina testar att rita med fötterna
Är det ett flygplan...?
Tove, Emma och Nina trivs ihop
Ett något blixtartat familjeporträtt
Tove gillar Polar'n. Han ser inte lika övertygad ut..
Liten Tove på promenad med Nina
En angenäm vy; Settlers med smaskigt fika!

2 kommentarer:

faster Emma sa...

Bra att du lyckades retuschera bort det allra bästa på bilden=) tack för i helgen. hoppas ni blir friska och krya till imorgon. kram

Frida sa...

Haha, ja, det kanske inte blev särskilt snyggt, men det gick fort! ;)