torsdag 29 oktober 2009

Arbetslunch

Den här dagen gick himla fort. Fick veta på morgonen att jag måste ändra en kursbeskrivning och det kändes först ganska jobbigt. Men sen kom jag på att jag faktiskt kunde få nytta av texten jag filade på häromdagen, om vad vi anser fox är och vad vi vill lära ut. Jag redigerade texten lite och blev riktigt nöjd med den.

Snabbt var det lunch med veckans dejt. Alltid lika trevligt och idag fick vi dessutom ha ett litet arbetsmöte för att sätta ihop den gamla kursbeskrivningen med min nya text. Riktigt bra blev det faktiskt och jag mejlade till bror för godkännande. Nu ska den bara skickas iväg till arrangören.

När jag väl var klar med detta var det i princip dags att gå hem. Ännu en arbetsdag till ända. :)

Ska lägga ut foxtexten här när den väl är ute hos arrangören. Jag vill inte förekomma dem (igen).

Inga kommentarer: