torsdag 22 oktober 2009

Jaha?

Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta den här dagens möte. Det lämnade efter sig ett stort "Jaha???" Resultatet blev inte riktigt som jag hoppades även fast jag förstår att det var enda sättet att hantera det och jag är imponerad av min chefs diplomati. Jag vill också bli så smart när jag blir stor!

Tyvärr så löste inte mötet någonting för mig. Jag känner mig fortfarande ordentligt förorättad och hade hoppats att det verkliga problemet på något vis skulle tagits om hand. Men så blev det alltså icke. Nu blir det till att hålla god min tiden som är kvar. Nedräkning pågår.

Slutsatsen blir: Vissa människor slutar man aldrig att förundras över och det är bara synd att deras negativa energi kanaliseras åt just ens eget håll någon gång ibland och att man smittas av den.

Inga kommentarer: