fredag 2 oktober 2009

Körövning/babysång

Igår kväll susade jag iväg till min körövning efter middagen. Vi var full kör denna gång också och det är ju alltid roligt. Tjejen som jag vickar för som skulle va med sen ändå, ska nu inte vara med igen. Inte i det här projektet i alla fall. Sen får man se. Hon ska visst flytta till Täby också.

Våra två körbebisar som inte ens är en månad gamla, höll ställningarna någorlunda. Jag får serva min stämkamrat med att hålla noterna åt oss båda då lilla sonen inte vill sova i vagnen under övningen utan ligga i knät alternativt äta konstant. Men det går ju utmärkt att amma och sjunga samtidigt som tur är.

Vi kommer i alla fall framåt i materialet även fast det ibland känns som alla låtar är lika och i bakgrundsmusiken finns plötsligt takter som inte är med i våra noter. Intressant minst sagt. Jag borde ta och öva lite duktigt hemma på de låtar som ska vara utantill, ungefär hälften.

Övningen var lika rolig som vanligt, det är så trevlig stämning och fikat består av mycket skratt. Har alltid en väldigt positiv energi i kroppen när jag åker hemåt även fast jag är trött och även fast E18 är sååååå tråkig att köra. Men jag har ju en viss vana.

La mig direkt när jag kom hem och sov väldigt gott. Vaknade i morse med Polar'n liggandes i famnen längs kroppen. En alldeles varm och mjuk kurrande kropp. Då vill man inte riktigt gå upp. Men i dag är det ju fredag! :-)

Inga kommentarer: