tisdag 13 oktober 2009

Sista dagen hemma

Sen får det vara nog. Då tar jag mitt hostande och snorande och beger mig till arbetsplatsen. Tove är på dagis idag och jag ska snart hämta henne där. Hon har inte hostat nånting i natt så det är skönt. Jag sov också riktigt gott. Idag är det föräldrafika när jag kommer så jag ska försöka vara lite social. Jag känner mig alltid onödigt obekväm i såna situationer, men det är väl bra att öva antar jag så Tove inte blir som jag.

Jag har åtminstone varit lite duktig idag och plockat in morötterna och rödbetorna som fanns i landet och så har jag förberett supergod rödbetssoppa till middag! Annars har jag mest läst. Började på Läckbergs fyra i morse och har hunnit en bra bit i alla fall.

Jag vill verkligen vara tillräckligt frisk på torsdag så jag inte missar sångövningen igen. Det är ju så lite tid kvar! Jag borde öva massor men det har jag inte gjort. Det blir som i skolan inför proven - hårdplugg sista två kvällarna.

Och sen i helgen är det ju dans oxå.

Inga kommentarer: