tisdag 6 oktober 2009

Att dansträna eller inte?

Igår var det träning igen och det gick bara fint även fast vi var ganska sega båda två. Vi tränade brutna turer vilket är ganska svårt för båda parter med preparation och tajming. Som tjej måste man få nån slags hint om att det kommer en förning på fel slag så man är beredd och inte "tappar axeln" och det är som sagt inte helt lätt.

Nu är det bara en enda träningskväll kvar av sex och det känns lite både och. Vi tyckte båda att sex gånger kändes väldigt lagom för terminen. Nu startar dock en fortsättning med sex gånger till. Det känns lite mycket, men samtidigt känns det lite synd att inte ha nån träning alls. Då är det bara socialdans som gäller för att få sin danskvot per vecka och nu finns det inte ens lika mycket att välja på i Stockholm. Jag kommer vara än mer danshysterisk, jag vet det.

Det bästa hade varit att ha tillgång till bra klubbsocialdans nån kväll i veckan. Alla fyra storklubbarna har ju såna kvällar men ingen passar oss bra. Tre ligger för långt bort (två har dessutom på torsdagar då jag inte kan) och den fjärde känns inte heller som något alternativ. Eftersom vi oftast inte kommer kunna åka tillsammans vill man veta att det finns nån intressant att dansa med.

Vad göra?

2 kommentarer:

Puman sa...

*Nackswinget Nackswinget Nackswinget Nackswinget Nackswinget*

Hmm... undrar om vinken gick fram ;-)
KRAM

Frida sa...

Jo, det är en av de klubbar som ligger tokigt till även om det med lite god vilja skulle funka med dag...