torsdag 8 oktober 2009

Predikanten: *check*

Gårdagen gick i läsandets tecken. Jag började på Läckbergs andra roman på morgonen och slog igen den innan Daniel kom hem. Tur jag lånade nästa också när jag ändå var på bibblan. Jag hämtade Tove tidigare än vanligt och hon var jätteduktig och lekte mycket själv på eftermiddagen så jag kunde fortsätta vila och läsa.

Förkylningen är kanske lite bättre redan idag, hostan river inte på samma sätt, men det är skönt att få vara hemma en dag till. Tråkigt att jag missar övningen ikväll bara. Men det är ju sådär att så länge man bara ligger på soffan känns det ganska bra. Men igår när jag hämtade Tove så gick jag vidare till affären och sen hem igen. Det tog ungefär en trekvart. Sen var jag helt slut.

Har börjat dagen idag med två koppar varm choklad, två leverpastejmackor och ett kokt ägg. Gott! Det är fördelen med att va hemma sjuk. :)

Inga kommentarer: