måndag 12 oktober 2009

Fortfarande sjuk

Jag är hemma även idag. Känns sådär. Jag har tröttnat på att vara förkyld nu och eftersom Tove hostade en haltimme från fem i morse fick hon också vara hemma. Hon är dock pigg som en nötskrika om än en något snorig sådan så det blir inte direkt nåt ligga-i-soffan-och-vila för mig.

Missar sista dansträningen idag och det är riktigt tråkigt. Nästan så jag är sugen på att fortsätta nu. Men då måste barnvakterna ställa upp och Daniel också förstås. Är förmodligen hemma i morgon också. Men sen kanske. Får 80% av 80% nu när jag är sjuk så det blir ju inte så fet lön om jag är borta länge. :(

(Och jag som behöver nya dansskor. Eller alltså jag visste inte att jag behövde dem förrän jag såg dem..)

Men jag ska fixa en budget nu á la Lyxfällan, så får jag se vad jag har råd med sen. :)

Inga kommentarer: