tisdag 20 oktober 2009

Pinsamt värre!

Färjan på kanal5. Sånt skräp tittar jag helst inte på men nu var ju massa dansare med och jag kollade på klippet som var länkat från DM. Öhhh...är det bara jag som tycker det är riktigt pinsamt!???

En kommentar under klippet lyder: "Har precis tittat på färjan och kunde inte hålla mig från att skriva något. De där så kallade dansarna var ju fan det värsta jag någonsin sett hahah! För det första så dansade de ju knappt, de torrjuckade ju mest för visso i olika tempon men iaf ujujuuju. Fick känslan av att de var swingers också vilket gjorde det hela ännu roligare. (...)"

Även fast jag begriper vad de tror sig hålla på med så är jag benägen att hålla med! *urk*

(Varför blir jag mer och mer övertygad om att det finns något viktigt som glömts bort inom begreppet; fox? Typ dansen...)

2 kommentarer:

Elin sa...

Klarade inte ens av att titta... men tyckte det var bra kämpat av dom att framställa foxen som rent kroppsgnugg (som även journalisten uttryckte) samt enorm smittokälla...

Puman sa...

Hmm... verkar inte som att kanal5 är de man ska vända sig till för att få fox att slå igenom på bred front... Jag är ju å andra sidan ren gnussmotståndare (och har alltid varit) men jag tycker fortfarande att bästa gnussen i TV är den Peter Settman bjöd på i DBK förra säsongen tillsammans med Eva Hamilton :)
KRAM