lördag 17 oktober 2009

Shake på Yesterday

Jo, det var ju Daniels dansdag, men jag är ju inte sämre än att jag ser om mina egna intressen och ordnade så att morfar kom hit och sov över igen. Då kunde vi ju åka båda igen och det är ju trevligt. :) Jag visste också att de flesta av våra vänner skulle dyka upp den här kvällen så då ville man ju dit. Plus en numera långväga vän som jag inte sett röken av sedan i våras. Vänligt av honom att komma ner och dansa med mig tycker jag!

Det var maaaassor med folk när vi kom! Över fyrahundra vistades på dansgolvet samtidigt under kvällen och danskvaliten blev därefter. Ovanligt många höga klackar utan giltigt förarbevis fanns där också och två av dessa prickade i tur och ordning samma punkt på min fot. Andra gången gjorde så sjukt ont så jag trodde inte jag skulle kunna fortsätta, men det gick ändå på något sätt. Idag har jag ett blåmärke på 5x4cm uppe på foten och det är ÖMT! Ajajajaj!

Det blev massor med höjdardanser under kvällen. Eller så höjdar- det går i trängseln. Ett par efterlängtade toppfavoritdanser håvades in även denna kväll. (När man minst anar det dyker de upp!) Dagens största överraskning var ändå att jag blev uppbjuden av en ung tjej som jag sett brukar dansa mycket tjejfox. Jag har dansat med ganska få tjejer och det här var nog första gången jag blev spontant uppbjuden av någon för mig okänd. Liten och späd men förde bra och hittade av musiken.

Efter ett par låtar sa hon att hon tyckte jag var jätteduktig. Jag fick såklart berömma tillbaka men kände mig ganska gammal och tyckte det hela var lite komiskt. Haha. Men så otroligt modigt att bjuda upp tycker jag och fram för fler sådana initiativ när man ändå sitter båda två! Jag är inte säker på att jag skulle bjuda upp någon okänd tjej sådär.

Fikapausen försvann på en tio minuter kändes det som och sen var det fullt ös med lite bättre plats på golvet. Jag och Daniel körde lite i början och sen blev det jakt på de som jag ville hinna med. En efter en betades av och jag blev också uppbjuden i farten. :)

Sista och extra dansades av med den långväga vännen och han är bara så gryyym! En sån där lite hemlig kille som få tjejer riktigt har upptäckt. Han begriper det ju inte själv heller hur många gånger jag än tjatar. Min lunchdejt som också var där sa efter dansen att "men hur kan han bara vara så bra!?" Flen, Mercy, Maniac och slutligen Livin' on a prayer var fyra sista låtarna (de tre sista var extranummer). Fox, slow, snabb och fox igen. MUMS! Utmärkt upplägg av världens bästa SHAKE tycker jag!

Inga kommentarer: