tisdag 6 oktober 2009

Ont i halsen

Jag har varit frisk för länge nu tydligen för nu känns lite halsont och lite snuva av. Trist. Men det var faktiskt länge sen jag fick vara oförkyld så här länge känns det som.

Jag har inget att göra idag. INGET! Jag hade hoppats få med mig en bok att läsa men det blev inte så. Får låna en ny på bibblan i eftermiddag. Får snart skicka ut ett ritkigt snyftmejl till mina två avdelningar. Men det tar ändå emot. Som sagt, man blir ganska dum i huvudet av att inte göra nåt.

Idag har det skickats ut inbjudan till julfest med jobbet men inte ett ord om vad det är. Knäppt. Hur ska jag veta om jag ska prioritera bort en fredagskväll om jag inte vet vad vi ska göra?? Dessutom är det dans både lördag och söndag som jag är sugen på och jag kan knappast vara borta alla tre kvällarna. Sånt begriper de inte här!

Ute är det fint. Solen skiner och luften är riktigt frisk.

3 kommentarer:

Elin sa...

Typiskt att jag glömde böckerna!! :S Hoppas du hittar nåt annat bra att läsa :)

Kram!

Frida sa...

Mm...jag msåte försöka hitta på nåt kreativt så min stackars hjärna får bli påmind om att den finns...

Puman sa...

Vad galet det är med folk som inte har sina prioriteringar rätt...:-S

Hoppas att du får lite roliga utmaningar snart igen!
KRAMKRAM