lördag 24 oktober 2009

Blender i Mässhallen

Mälarsalen var upptagen så dansen var i mässhallen vilket jag tycker är bättre. Och det var tur, för det var så otroligt mycket folk. Det var till och med trångt fast vi var där och det är mycket större än Mälarsalen.

Ovanligt hög medelålder och väldigt få av de jag känner droppade in. Kändes som Hudikmaran denna gång sugit åt sig alla Stockholms duktigare dansare. Jag satt i början och tittade in i folkhavet och till min förvåning foxar en toppfavvo förbi. Han som dyker upp när man minst anar. Så ock denna gång. Jag fick ett par danser innan paus och sen sa han och hans tjej hejdå för de tyckte båda att de hade fått de danser de ville för kvällen. (Skönt, jag är faktiskt inte värst...)

Min dansdejt för kvällen kom sent och vi fick tag på varandra i paus och dansade oss trötta tillsammans fram till nästa paus och sen åkte jag hem. Tur att man har ett säkert kort i bakfickan ibland, annars hade den här kvällen varit helt onödig. Trots att jag verkligen längtat efter Blender och de lät lika bra som vanligt. Kom i säng runt halv ett och det var bra för då kommer jag orka med bra idag. :-)

Inga kommentarer: