fredag 23 oktober 2009

Nu är man ordinarie! :-)

Igår var det kör. Det behövdes. Jag var fortfarande upprörd när jag åkte dit men väl på plats skingras tankarna ytterst effektivt. Jag kom tidigt visade det sig och bara körledaren och en kille var där. Vi pratade lite och hon sa sen att "Jag vet inte hur du känner, men om du vill vill vi jättegärna att du fortsätter sjunga med oss!" "JA, såklart jag vill!!" sa jag. "Vad roligt" sa hon "du är ju klockren.." (hon verkar gilla det ordet och jag också nu.. ;-) "..så det är perfekt!"

När kören var samlad var det lite allmän information först och då sa körledarinnan att "Nu har vi efter beslut i styrelsen frågat Frida om hon vill fortsätta med oss." Och då blev det faktiskt lite spontant och välkomnande jubel. Det känns inte alls fel, särskilt inte med tanke på vad som hänt på jobbet senaste dagarna och man är lite under isen.

Enda gisslet är att jag kanske inte kommer kunna vara med på nästa planerade konsert (som är i vår) för den infaller ytterst olägligt. Men jag ska vara med och öva i alla fall så får vi se sen. :)

GLAD!!!

2 kommentarer:

Elin sa...

Å jag är glad för sin skull! :D Grattis! Känns som att du verkligen behöver det när det är knepigt på jobbet :) Ok, det här är ju lite töntigt att berätta när du numera är medlem i en kör med klass, men vår eldsjäl till musiklärare ska börja leda personalkör på Rösjöskolan, den ska jag glatt gå med i :) Bara en parantes ;) Grattis igen :) KRAM!

Frida sa...

Tack! Jättekul att du ska börja sjunga lite också igen. Jag vet ju att du också saknat det! :-)

KRAAAM