söndag 25 oktober 2009

Brunnasnurren 2009

Igår så åkte hela familjen och tittade på danstävling för första gången. Alltså första gången för hela familjen men inte för oss. Men i alla fall. Tove sov i bilen på väg dit och var yrvaken och förvirrad när vi kom fram. Men ganska snart var det fullt med spring i benen och hon motionerade sina föräldrar fram och tillbaka i sporthallen. Prio ett var att hon inte skulle springa ut på dansbanan och det förtod hon ganska snart att hon inte fick. Så då blev det prio ett för henne att göra just det. Förstås. Någon slags bakvänd pedagogik i de där små liven.

Det var högnivåtävling och det blev blandade resultat för paren vi hejade på. Från platt fall till pallplats. Sen var det Jack'n'Jill för licensierade dansare. Riktigt kul. Alla åldrar och klasser huller om buller. Ung till äldre, trad till åhej, D till A. På ett sätt är det då man ser vilka som verkligen kan dansa. På riktigt. :-) Sen måste man ju ha lite tur med lottningen också.

Efter ett tag blev Tove jättetrött och gnällig men tyckte det var bra att sitta i vagnen och fika lite och ta det lugnt. Så småningom kom energin tillbaka för nya irrfärder.
Sammanfattningsvis en trevlig eftermiddag med bra musik, dans, bus och trevliga vänner och bekanta. :)

Inga kommentarer: