fredag 30 oktober 2009

En nyckelfråga...

Den här dagen blev ju riktigt knasig. Åkte till jobbet i morse i tron att pappa skulle hämta Daniels föräldrar vid flyget och att de sen tillsammans skulle hämta Tove och sedan umgås hemma hos oss tills vi slutade jobba.

Det funkade så långt att pappa hämtade vid flyget men sen innan de kom hem till oss visade det sig att Daniel glömt lägga ut nyckeln så de kom inte in i huset. Efter lite samtal hit och dit och konstaterande att ingen av våra extranycklar gick att få tag på fick jag snällt bege mig hemåt igen. Jag hade då jobbat en och en halv timme ungefär. Eftersom jag har en bit att åka bestämde jag mig för att ta ledigt resten av dagen. Att köra tillbaka lockade inte alls.

Lagom tills jag kom hem hade de i alla fall hunnit promenera till dagis och hämtat Tove. Hon tyckte det var lite underligt att morfar, farmor och farfar plötsligt dök upp på gården. Sen har vi umgåtts resten av dagen. Trevligt efter den något hastiga omställningen och hemresan.

Nu har vi magen full med tortillas och det känns som att klockan är nio men den är ju bara sex. Och det är ju tur det annars skulle vi vara försenade till Yesterday. Ikväll spelar Svänzons och det ska bli riktigt intressant att höra dem igen. Eftersom vi har gäster (läs:barnvakt) så kan vi åka båda två. :)

Resten av helgen kommer att gå i umgåsens tecken och i morgon ska jag också hämta ut ett spännande klädpaket på posten. På kvällen ska vi tända ljus i minneslunden. Det är mysigt tycker jag.

PS: Du har väl inte missat de sista fyra kapitlen på Filuren 2.0? Länk i inlägget nedan.. :)

Inga kommentarer: