tisdag 12 maj 2009

Mest jobbrelaterat

Just nu känns det ganska svårt att skriva blogg. De saker som mest upptar mitt sinne går inte att skriva om och då känns det ganska futtigt att komma med något annat "oviktigt".

Det är lugnt på jobbet den här veckan för många är borta och jag har fått låna ett rum så jag kan börja jobba på egen hand vilket känns skönt. Jag får vänta på "mitt" rum ytterligare en vecka. Sen kan jag installera mig på riktigt. Ser fram emot det.

En lättnadens suck är att jag kommer att få semester vecka 27! Hade känts ganska jobbigt annars. Jag får ta semester flera veckor till men jag måste vara här vecka 30 så det sabbar lite kan man säga. Det blir en semester i två delar.

Sen försöker jag planera helgen lite. Jag blir ensam igen eftersom Daniel blev tvungen att åka norrut redan nu igen. Jag ska dansa lite och träffa Elin så det kommer nog rulla på. Kanske borde jag också passa på att ta hand om trädgården som är lite eftersatt igen.

Igår ringde chefen på bemanningsföretaget och tackade för kortet som jag skickade. Jag har inte skrivit det men jag skrev ett kort med i princip slutstyckena från inlägget "Stolt konsult" och tackade för tiden hos dem. De hade blivit rörda och snyftat allihop, de hade aldrig fått någon sådan återkoppling från någon konsult, så nu har jag nog befäst min position där ännu mer. Det kallas för ärlighet i kombination med iskallt nätverkande. ;)

2 kommentarer:

Puman sa...

Grattis till vältimad semester! Och vem vet, det kanske regnar hur mycket som helst v 30...

Även om de där världsliga sakerna plötsligt känns "oviktiga" så är det trevligt med livstecken ibland. Och jobbet kan också ge dig en välbehövlig vila från att fokusera till 100% på det som bekymrar dig.

En helg i trädgården kan säkert också vara bra, se till att njuta av egentiden och ladda och gör BARA sånt som ger dig mer energi.

Tänker på dig.
KRAM

Frida sa...

Tack, Öland vill man ju inte riktigt missa nä...

Jo, det kanske är nu man ska fokusera på de värdsliga sakerna för att koppla bort lite. Bloggen till exempelvis :)