torsdag 14 maj 2009

Nya skor och eftermiddagsfika

Idag har jag banne mig inte gjort nånting. Jo, jag har tagit några samtal och det börjar kännas naturligt vilket är skönt. I morgon kommer chefen tillbaka så då ska jag se om jag kan få nåt att göra.

Jag gick ner på byn (Sundbyberg) på lunchen idag alldeles själv för att kolla lite butiker. Hittade äntligen ett par ballerinaskor som blir perfekta i sommar. I skinn, sulan funkar att dansa med (återstår att se om de kommer flyga av i farten), passar till byxor som kjol, allt till ett mycket bra pris. Butiken var sorterad på storlek och det är ju genialiskt. Alla 36:or på en hylla så man ser hela utbudet på en gång.

Ett framsteg här på jobbet var att det blev fika på eftermiddagen. En annan tjej som är ny var också van att fika och plötsligt var vi ganska många. Ska nog bli ordning här också så småningom...

Jag lämnade av familjen på Arlanda i morse igen så nu är jag gräsänka igen. Den här kvällen är tyvärr uppbokad med möte på förskolan inför hösten och det ser jag inte alls fram emot. Men det är bara att göra sin plikt och gå dit. De har satt inskolningsdatum till andra augusti för Tove. Mitt i semestern, hur tänker man då?

Inga kommentarer: