måndag 25 maj 2009

Snabba snurrar på Y-day

Igår var det äntligen dans igen! Jag var nog tyvärr lite för överladdad för att det skulle bli riktigt bra, men det vart en helt ok kväll. Inga direkta toppar var där men en hel del bra folk. Jag dansade i princip hela kvällen men missade precis Blenders två nya kanonfoxlåtar. Det var ändå en njutning bara att sitta och lyssna och titta. Dessutom missade jag "Can you feel it" men jösses vad många glada dansare som susade förbi. Verkar som att alla går igång på den där låten.

Bästa buggen för egen del blev "I got trouble" som verkligen inbjuder till bus och jag rockade loss med en BL-kille som jag bara dansat med en gång förut. Fullt ös och hur kul som helst, både förning och fotarbete satt som en smäck. Kul att hitta en ny rolig buggkille från "klubben".

Det dök upp en foxkille från norr som jag råkade lägga beslag på ganska stor del av kvällen. Vi har dansat ett par gånger förut och han dansar rak teknisk fox i precis min smak. Han bjöd upp mig redan andra dansen men tyckte sedan att han varit otaktiskt att bjuda upp mig så tidigt då resten av kvällens danser skulle kännas bleka. Sånt är ju trevligt att höra. :-)

Han dansar ganska mycket snabba snurrar åt båda håll och det är det ju obegripligt få som gör!! Det är ett ju perfekt sätt att musikanpassa och variera dansen på och jag gillar ju att snurra snabbt, helt enkelt för att jag är jäkligt bra på det. Så om det känns svårt är det mej man ska träna på! :)

Det som inte känns helt bra är att jag fick ganska ont i foten under kvällen och det känns ganska mycket idag också. Som att det hugger i den i vissa lägen. Egentligen är det konstigt att fötterna inte tar mer stryk, dels eftersom att man blir trampad titt som tätt men också att man balanserar på fötternas alla ledder och bredder och en del killar gör att man verkligen måste vrida fötterna till max för att hålla balansen.

Det är lite annorlunda att dansa så tidigt på kvällen när solen lyser in genom fönstren och det är alldeles ljust i lokalen. Men det är ganska skönt att komma hem innan elva också.

En ny krönikaidé började forma sig också. Ska leta infallsvinkel bara. :)

Inga kommentarer: