lördag 16 maj 2009

Glad efter en glad kväll!

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Jag och Elin damp ner på restaurangen vid sju och intog våran vanliga meny och fick en osedvanligt rolig relation till servitören som alltid är lika charmig. Vi höll faktiskt på att skratta ihjäl oss där nån gång och jag tror de kommer minnas oss som kanske världens gladaste tjejer.

Sen bar det av till Mälarsalen och vi tajmade tiden perfekt. Som vanligt. In på damernas och byta om lite. Mina strumpor hade fått en maska storlek större så det blev till att dra på sig reservarna (som innan kvällen var slut också såg riktigt illa ut.) Jag hade på mig mina nyinhandlade jeansshorts och trivdes riktigt bra att dansa i dom. Tillräckligt korta för att va snygga och tillräckligt långa för en mogen kvinna i min ålder. Kanske. Haha.

Casanovas var bättre än sist. De spelade inte lika mycket Gessle och jag lyckades väl pricka in en och annan bra låt med bra killar även fast det var långt mellan guldkornen på båda håll. Några efterlängtade danser blev det också. Både mysigt och välbehövligt. Hahaha. (ok, det där var blogginternt så om du inte hängt med fattade du inte..) Men väldigt trevligt var det i alla fall.

Både Elin och jag var ganska trötta. Jag höll på att däcka i andra paus men lyckades hålla mig på benen ett tag till. Vi blev båda stående låtarna före sista och eftersom ingen av oss hade några större förhoppningar om en bra sista dans så bestämde vi oss för att dra. Och det var ju lika bra.

Ett par guldcitat ifrån kvällen:

Efter att första lugna låten klingat ut tar vi sakta isär...
Tf: (suckar nöjt) "Måste man släppa taget?"
Jag: "Ja, de borde vara bättre på att knyta ihop låtarna..!"
Tf: "Ja, i fyra timmar!!"

***

Jag var sittande men hade bokat upp en dans i farten när det var en halv låt kvar ungefär. När låten tar slut tar det ganska lång tid innan han letar sig fram till mig och jag hinner bli uppbjuden men tackar förstås nej med ursäkten att jag är bokad.
Jag till Tf: "Typiskt, när man för en gång skull har bokat blir man uppbjuden av två stycken."
Tf: "Men du kunde ju ha tackat ja och så fick jag stå här besviken och leta efter dig."
Jag: "Så skulle jag aldrig göra mot dig.....(mer allvarligt)...för om du skulle göra så mot mig...."
Tf: (insiktsfullt) "...så skulle jag dö!"
Jag: "Alldeles riktigt"

Det är skönt att veta var man har varann i en dansrelation! :-D

Inga kommentarer: