fredag 15 maj 2009

Ser fram emot kvällen nu!

Jag har just kommit till jobbet och började som vanligt med att trycka i mig en stor macka som jag tagit med mig. På sista tuggan kommer en kollega in och säger att "men vi ska få frukost idag för vi har frukostmöte!" Jasså, ingen har berättat det för mig, men nu har jag en halvtimme på mig att bli hungrig igen. Inga problem alltså! ;)

Efter jobbet idag ska jag direkt hem till Elin och duscha och fixa mig och sedan ska vi äta middag. Igår kläckte jag den fantastiska idén att vi ska gå ut och äta istället på vår favvorestaurang som vi inte besökt på jag vet inte hur länge. Jag bokade bord i går kväll och jag vet redan precis vad vi kommer äta. GOTT ska det bli!

Det är en grekisk restaurang så det blir lätt för killarna att leta upp oss på dansgolvet sen (om nu någon skulle få för sig att leta), det är bara att följa vitlöksdoften. Perfekt! Nja, kankse inte så bra men jag bryr mig inte så mycket idag känns det som. Jag ska försöka vara lite försiktig med tsatsikin men det är svårt!

Igår på väg hem så prioriterade jag lite shopping framför middag. Inte helt smart. Men i favoritbutiken hittade jag i alla fall det jag var ute efter. Förmodligen är det ju bara jag på hela dansgolvet som bryr sig om vad jag har på mig. Men man kan ju inte vara helt säker, eller hur!? Därför vill man gärna ha det där lilla extra som gör en dansoutfit perfekt. Lite fattigare men förhoppningsvis lite snyggare.

3 kommentarer:

Puman sa...

Du ser, det finns hopp om att omvända vilken arbetsplats som helst till ett fikaparadis! :-)

Hoppas att ni får en riktigt trevlig danskväll ikväll, du kan väl ta en dans eller två åt mig? Själv ska jag på bio och se Tom Hanks :-)

KRAM på dig!

Frida sa...

Självklart, är det någon särskild du vill att jag ska hinna med? :-P

Ha så kul på bion! :)

Puman sa...

Jag litar på ditt goda omdöme, så hitta en kille eller tjej du vill dansa lite extra med, och använd mig som en ursäkt ;-)

KRAM och hälsa Elin med vetja!