torsdag 14 maj 2009

Kryssningen äntligen bokad!

Det blev en kryssning till slut men det satt långt in! Jag behöver verkligen denna lilla tripp och tror det kommer bli jättetrevligt. Vi ska passa på att testa ett nytt band, CC & Lee, kända från Dansbandskampen. Ska bli intressant att se vad de har att ge live. Jag lyssnade på skivan i morse i bilen och det är lite mycket skrålande ibland tycker jag, men de har en del trevliga låtar. Bara att börja räkna ner nu.. =)

5 kommentarer:

Lindy sa...

När?? Du skulle ju säga till mig nästa gång *ledsen i ögat*

Frida sa...

Men nu får du ta och kamma dig! ;) Jag SAAA ju till, på Facebook remember?? Fast det var så länge sen nu att du inte minns det. Det var barnhelg iaf.. ;)

Daniel sa...

Fast det är ju bara att boka nu då Linda. Ungarna får nån annan ta eller? Häng på nu!!

Lindy sa...

Oj oj ... voine voine ... Doris, var det mitt mellannamn !?!? Ja då har jag glömt de, när blir resan av då? Ska jag kolla med aktuella barnvakter och jobb :)

Frida sa...

30-31/5 åker vi :)